Erfarne håndverkere til ditt neste prosjekt

Har du et prosjekt i horisonten? I tillegg til tradisjonell bolighusbygging, driver vi også med bygging av stålhaller/driftsbygninger, betongarbeid, tilbygg og rehabilitering. Vi utfører små og store oppdrag for både private, landbruk, industri og offentlig sektor.

Be om pristilbud

Våre byggetjenester

Fasaden til et hus med store vindu

Nybygg

Som medlem av Mesterhus har du trygghet på din side. Vi er en høyt kvalifisert byggmester og leverer alltid som avtalt.

Tilbygg Halåsen

Tilbygg

Skal du bygge ut din eksisterende bolig? Vi tilbyr komplett utførelse av både små og større tilbygg. Vi har erfaringen og de smarte løsningene du drar nytte av.

Rehabilitering av Eide Kirke, nytt skifertak.

Rehabilitering

Vi utfører rehabilitering av eldre bygg og boliger. Trenger huset en oppgradering? Vi er en godkjent våtromsbedrift dersom badet er det neste på listen.

Eide Scene

Betongarbeid

Eide Byggservice AS tilbyr flere tjenester innen betongarbeid. Vi forskaler, armere og støper gulv, plattinger, mur og trapper med mer. Kontakt oss for mer informasjon.

Tilbygget er oppført i betong og stålkonstruksjon med sandwich veggelementer for Gautvik Steinindustri

Industrihaller

Har din bedrift behov for en ny stålhall eller driftsbygg? Vi leverer fleksible løsninger og spesialtilpasser bygget etter deres ønsker, og kan bistå i hele prosessen fra prosjektering til ferdig industrihall.

Vi er sentralt godkjent og har sertifiseringer innen en rekke fagområder

Har du et pågående prosjekt, eller sitter du med en god idé du trenger utført? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, vi svarer gjerne på dine spørsmål.

Kontakt oss